Szövetségi hírek, események

B.-A.-Z. Megyei Természetjáró SzövetségKöszöntjük a névnapjukat ünneplőket:Partnereink:
Magyar Természetjáró Szövetség

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

B.-A.-Z. Megyei Sportszövetségek Képviselete

B.-A.-Z. Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület

Miskolc Városi Diáksport Szövetség

Polgárőrség Miskolc-Diósgyőr

Eddigi letöltés: 3950
Támogatóink:Kedves Természetjárók!

Természetkedvelőként engedjék meg, hogy ezúton hívjuk fel figyelmüket a Vitézlő túra kiegészítéseként egész évben elérhető, önállóan is teljesíthető kirándulásainkra, programjainkra.

A Vitézlő GeoGo keretében, a három, szabadon választható táv megtétele során mindenki a saját tempójában fedezheti fel Szendrő és környékének természeti és kultúrtörténeti értékeit. A Vitézlő túrához hasonlóan a részvételt oklevéllel és egyedi GeoGo-s kitűzővel díjazzuk, illetve a túrát sikeresen teljesítők automatikusan felkerülnek a Vitézlő adatbázisába is. További információ az alábbi elérési útvonalon olvasható: https://szendroitura.hu/vitezlo-geogo-2021/.

A program szervezésének könnyítése érdekében szeretnénk szállásként figyelmükbe ajánlani a szendrői Vár-Lak Vendégházat. A vendégház jóvoltából most ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, amely kiváló meglepetés lehet a kalandra és pihenésre vágyóknak. A vásárláskor a "Vitézlő" szócskára hivatkozók helyi kézműves terméket, Kékfestős manót kapnak ajándékba!

Az ajándékutalványok 2023.06.30-ig, szállásfoglaláskor (egy foglaláskor több is), a mindenkor érvényes árszabályzat szerint, előre egyeztetett időpontokban, szabad kapacitás függvényében válthatóak be.

Vásárlási szándékukat, kérjük, a reorgingatlan@gmail.com email címen jelezzék. A vendégházról bővebben a https://var-lak.hu/ oldalon olvashatnak.

Várnak Mindenkit Sok Szeretettel a Szendrői Természetjárók!<< Vissza