Tagszervezeteink 
Tagszervezeteink szívesen fogadnak érdeklődőket, új tagokat. Nagyon sok természetjáró szervezet hirdeti túráit a médián keresztül. E nyílt túrákra bárki elmehet, és felmérheti a társaságot, hogy megfelel-e neki.

Miskolci Vasutas Sport Club Túraszakosztály 
2006-12-27   
Egy miskolci napilap beszámolója alapján az MVSC Turista Szakosztályának valószínű megalakulási éve 1920. A huszas években a Bükk Egylet tagjai voltak. Erre utalnak az évkönyvek leírásai.
Az MVSC mára a megye egyik legaktívabb turista szakosztályává vált!
» Bővebben

Görömbölyi Kultúrális Egyesület Természetjáró Klub 
2006-12-27   
Természetjáró Klubunk a Görömbölyi Kulturális Egyesület keretein belül működik, 28-35 fős létszámmal. Létszámunk évről évre gyarapszik. Tagjaink sorában kisgyermekes családok, fiatalok, és idősebbek egyaránt megtalálhatók. Túrázásaink mellett rendszeresen részt veszünk a Borsod Megyei Természetjáró Szövetség által meghirdetett rendezvényeken, tájékozódási versenyeken, teljesítménytúrákon.
» Bővebben

Miskolci Vasutas Természetjáró Egyesület 
2006-12-27   
Egyesületünket 1998-ban alapítottuk. 1999-ben megkaptuk a közhasznú státust. Célunk: a természetjárás különféle ágainak gyakorlása és népszerűsítése, a természet- és környezetvédelmi gondolkodásmód elterjesztése. Tagságunk jelenleg 34 fős, amely folyamatosan bővül.
» Bővebben

Szendrői Városi Sportegyesület Természetjáró Szakosztálya 
2006-12-27   
Hosszas szervezés után 2004. január 25.–én jutottunk el az alakuló közgyűlésig. Az akkor megfogalmazott céljaink ma is aktuálisak: városunk és a környék nevezetességeinek széles körű megismertetése, az itt lakók és idegenből érkezők részére természetjáró lehetőségek ajánlása, lebonyolítása.
» Bővebben

Tiszaújvárosi Sport Club Természetjáró Szakosztály 
2006-12-27   
A természetjáró szakosztály évtizedek óta működik a város változó nevű sportegyesületén belül, jelenleg a Tiszaújvárosi Sport Club (TSC) hat szakosztályának egyike. A sport az emberi kultúra része és ez különösen jellemző szakosztályunk munkájára. Ennek megfelelően tevékenységünk többcélú.
» Bővebben
 
Diósgyőri Természetbarát Sport Klub 
2006-12-27   
A Diósgyőri Természetbarát Sport Klub jogelődje a Magyar Turista Egyesület Diósgyőri Osztálya 1929 április 3-án alakult a Diósgyőr-Vasgyár dolgozói kezdeményezésére.
A Sport Klub hetente két helyi túrát vezet /szerda és hétvége/ melyre szeretettel várják az érdeklődőket is.
» Bővebben

Vasutas Természetjárók Bükki Egyesülete 
2006-12-27   
A Vasutas Természetjárók Bükki Egyesületét 1998. december 9-én alakította meg a miskolci Vörösmarty Művelődési Ház Természetjáró Baráti Kör 38 volt tagja. Elismerésként könyveljük el, hogy a vasutas kollégákon kívül is sokan csatlakoztak egyesületünkhöz.
» Bővebben

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete 
2006-12-27   
A Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületének alapötlete 2000-ben fogalmazódott meg egy baráti társaság tagjaiban, akik ekkor már hónapok óta minden hétvégéjüket a Bükkben töltötték. Az egyesület célja a természetjárás népszerűsítése, a honismeretre nevelés elősegítése, melyhez kapcsolódnak nyári táboraik, és jelvényszerző túramozgalmuk.
» Bővebben

Vasutas Természetjáró Baráti Kör 
2006-12-27   
Baráti körünk 1997. december 8-án alakult meg a bánrévei Általános Művelődési Központ (ÁMK) segítségével. A megalakuláskor taglétszámunk tizenkét fő volt, de már rendelkeztünk 4 fő túravezetővel.
» Bővebben

Kazincbarcikai Természetbarát Egyesület 
2006-12-27   
Egyesületünk elődje 1954-ben alakult a Szikra SE Természetjáró szakosztálya néven. 1993-ban arra az elhatározásra jutottunk, hogy kiválunk az akkori KVSE-ből, és önálló Egyesületet alapítunk.
» Bővebben

Felsővadászi Diáksport Egyesület 
2006-12-27   
A diáksport egyesület 2002 októberében alakult. A DSE -nek atlétikai, labdarúgó, kézilabda és természetjáró szakosztályai vannak. A természetjárás 2004 nyarán indult, ekkor egy egyhetes gyalogtúrát szerveztek Mátraházától Felsővadászig végig az OKT útvonalán.
» Bővebben